Topic-uri si categorii noi

Supunem la vot, sau bagam direct ... idei sa fie

Topic-uri si categorii noi

Postby flashcrow2000 on Fri Dec 12, 2008 11:27 am

Daca aveti nevoie sa puneti un anunt, si nu gasiti unde, spuneti-ne si fie o sa creem categoria respectiva, sau o sa va indrumam spre o categorie deja existenta.
flashcrow2000
Site Admin

Re: Topic-uri si categorii noi

Postby delia_s on Tue Jan 13, 2009 10:03 pm

Am cateva sugestii, cum ar fi de exemplu sa impartim evenimentele in mai multe categorii, ca "Teatru", "Muzica" (sau, si mai bine, "Concerte" si "Clubbing"), "Evenimente sportive", "Competitii"... Aceste categorii sa poata avea subtopicuri, legate de fiecare eveniment in parte. Fiecare eveniment din sfera "Teatru", de exemplu, sa aiba topicul lui (am vazut asta pe un alt forum si arata ok). Eu zic ca ar fi util, pentru ca unele persoane sunt mai interesate de o categorie de evenimente decat de alta si nu va mai trebui sa caute un eveniment pe placul lor ca pe un ac in carul cu fan.
Spun, practic, ca evenimentele sa fie o categorie mare, separata. Ca numai asa cred ca se poate realiza structura de care povesteam. Evenimentele nu-s puse gresit in categoria 'Timp liber', dar cred ca asa ar fi si mai bine.
delia_s

Postby flashcrow2000 on Wed Jan 14, 2009 1:25 pm

Buna idee delia .. daca ai prieteni care sunt la curent cu ce se intampla pe la teatru, opera sau prin baruri si cubluri, vorbesti cu ei sa scrie si la noi pe forum? O sa schimb arhitectura zilele astea...
flashcrow2000
Site Admin

Postby delia_s on Sat Jan 24, 2009 4:16 pm

A, si ar mai merge o categorie unde sa anuntam evenimente importante din afara judetului Brasov (concerte ale unor artisti straini, festivaluri...) Acolo vom pune totul la gramada, muzica, teatru ca deh, nu stiu daca merita sa faci o categorie mare pentru evenimentele din afara Brasovului daca forumul se adreseaza brasovenilor ;)

Prieteni care sunt la curent cu evenimentele astea nu prea am; si ok, aflu eu de unele evenimente, dar fiind deocamdata prea putini membri pe forum, pot crea aici topicuri legate de evenimente care poate nu vor interesa pe nimeni, si n-are rost. Astept sa ne strangem mai multi, si asta facand publicitate forumului pe unde apuc :oops: :D

Later edit: acum am vazut si eu categoria mare "Evenimente", arata bine ;) parca totusi geme dupa ceva evenimente :P (si daca nu au raspunsuri, dupa o vreme le poti sterge sau cel putin inchide)
delia_s

Return to Comentarii generale despre ce lipseste